SEO-SNACK #24

Det blev ingen öl på Sue Ellens uteservering, men det blev i alla fall lite häng under restaurangens tak. Dåligt väder gjorde att årets andra SEO-snack spenderades inomhus, men det var lika trevligt ändå. Mycket folk tog plats i baren för att prata Google och Pingviner, samt för att fundera över svaren på SEO-snackets tävling.

Tävlade du?

Kul! De tre frågorna var kanske inte de lättaste, men IMG_0759med lite hjälp från Google går de flesta svar att hitta. Lyckades du hitta rätt?

fråga 1 var svaret att den första pingvinen rullade ut 24 april 2012 – men ingen lyckades få till rätt svar på hela datumet (därför ger vi rätt till de som skrev 2012 som svar).

Många rätt var det dock på fråga 2 om vilken dag Google fyller år, rätt svar är 27 september (i år fyller Google 18 år).

Fråga 3 ansåg många var svårast: Hur många gånger om dagen uppdateras sökresultatet? Svaret är faktiskt att det uppdateras varje gång någon gör en sökning – och det finns ingen exakt siffra. Ingen gav dock exakt det svaret men vi ger rätt för ”hela tiden” eftersom det faktiskt görs sökningar konstant.

…Och vinnaren är

Vem som vann? Vi gratulerar Ia Appelberg, du kommer att bli kontaktad per mejl och få ta del av ditt pris på nästa SEO-snack som kommer att äga rum i augusti.

Tack alla som kom, hoppas ni hade lika trevligt som vi. Vi ses nästa gång!